Aantrekkingskracht

Healing (uitsluitend op afspraak en altijd op afstand)

COVID-19 is voor mij zeker de aanleiding geweest om alleen nog healing op afstand te doen. Het maakt namelijk niet of de of de ontvanger naast mij zit of zich aan de andere kant van de wereld begeeft. Ook op kilometers afstand is energetisch veel voelbaar en kan ik van alles in beweging zetten.


Hoe mooi is het dat de ontvanger voelt met welk deel ik bezig ben door tintelingen op deze plek te ervaren of plotseling een warm gevoel krijgt? Niet elke ontvanger van een healing merkt iets tijdens de behandeling, maar ook als je niets voelt, doet de energie haar werk toch wel. Als jij jezelf ontvankelijk opstelt en de healing in ontvangst wilt nemen, is dat al voldoende.


Een behandeling geeft je vaak een heel ontspannen gevoel en het is dan ook niet ongewoon dat je in slaap valt tijdens de healing. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Ook als je slaapt worden jouw chakra’s gereinigd en met levensenergie (Prana) gevitaliseerd, zodat jouw energie weer vrijer kan stromen.


Aandachtspunten voor de behandeling
Ik vraag jou om voorafgaand aan de behandeling te douchen. Om te voorkomen dat levensenergie die je hebt opgedaan weer wegspoelt, raad ik het aan om tot 24 uur na de behandeling niet te douchen.


Ook voor kinderen
Kinderen tussen 0 - 12 jaar kunnen met toestemming van de ouder(s) ook een healing ontvangen.


Doordat kinderen open staan voor alles om hen heen, kunnen zij last krijgen van prikkels en negatieve energie. Tijdens de behandeling staat het reinigen van aura en chakra’s centraal. Hierdoor slaapt jouw kind beter, voelt hij/zij zich lekkerder en fitter en ook het concentratievermogen neemt toe.


Voor deze healing gebruik ik een foto van jouw kind en hebben wij vooraf telefonisch contact. De healing van kinderen doe ik altijd op het moment dat zij slapen, omdat zij dan het meest ontvankelijk zijn. Gaat het goed met jouw kind, dan gaat het met de ouders ook goed.


Afspraak 
Je wordt van harte uitgenodigd om telefonisch een afspraak met mij te maken en wil je nog meer weten over Pranic healing, kijk dan op  https://www.passie4energie.nl.


 
Instagram
LinkedIn