Aantrekkingskracht

Workshop - Opmerken van Energie (op locatie)

 

Ook mediumschap kan jij leren zonder zweverig gedoe en lekker down-to-earth! 

Mediumschap helpt naar het vermogen om contact te maken met en boodschappen te ontvangen van entiteiten, geesten of energieën uit het spirituele rijk.

Mediums dienen effectief als tussenpersonen tussen de lichamelijke wereld en het spirituele rijk en kunnen boodschappen, informatie of doorgeven van overleden dierbaren, gidsen of andere entiteiten.

Het waarnemen van energie kan op verschillende manieren voorkomen, afhankelijk van het individu en zijn of haar gevoeligheid. Sommige mensen kunnen energie voelen als lichamelijke sensaties, zoals tintelingen, warmte of kou, terwijl anderen energie kunnen waarnemen als emoties, gedachten of beelden die in hun geest verschijnen. Het is belangrijk om open te staan voor deze signalen en je intuïtie om de energie te volgen om je heen op te merken.

Het is ook essentieel om een gezonde dosis scepsis te behouden en kritisch te blijven bij het ontvangen van energie en boodschappen. Het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens en het oefenen kunnen helpen bij het verfijnen van je waarnemingsvermogen en het begrijpen van de energieën om je heen.

In deze workshop “Opmerken van Energie” laat ik jou bij jou thuis gedurende 6 avonden van 2 uur kennismaken om op een andere manier met energie om te gaan.

De energie laat jou zien, voelen, ruiken, proeven en/of weten, maar zeker ook ervaren wat je met energie kunt doen.


Het ontdekken van energie van anderen door middel van een voorwerp, van een foto, een kijkje in de geestenwereld en nog veel meer.

Voor meer informatie, klik hier voor het contactformulier. 

 
Instagram
LinkedIn