Aantrekkingskracht

Ervaringen


2022 WORKSHOP PERSOONLIJKE GROEI

Carla uit Uithoorn
Deze workshop is een passievolle beleving. Inspirerend en ongedwongen.

Nikki uit Amstelveen
Een liefdevolle ervaring vol nieuwe inzichten. Dat ook ik in staat was om de energie van een ander te voelen!

Anabela uit Zuidoostbeemster
Ik vond het een hele fijne, bijzondere workshop, waarbij ik een duwtje in mijn rug kreeg om meer tot mijzelf te komen en liever voor mijzelf te zijn. Het was een energievolle, diverse en leerzame dag, vol afwisseling waardoor de dag voorbij vloog!CHAKRA HEALING

READING (persoonlijk of overleden dierbare)

Sandra uit Amsterdam
Ik heb Pascal gevraagd de chakra's van mijn kindjes te reinigen. Onze dochter van 1 jaar had al een tijdje echt moeite met slapen, niet in willen slapen en vaak uren wakker en ook was zij 's nachts vaak wakker. Sinds Pascal haar behandeld heeft, slaapt ze weer als een roosje. Wonderbaarlijk en heel fijn.

Fransje uit Amsterdam
Ik heb van Pascal meerdere healingen gehad op afstand en 'live'. Pascal heeft mij daarmee erg geholpen om de zware tijd, waar ik door heen ging, lichter te maken. Ook heeft zij mijn aan stress gerelateerde jeuk in elk geval een HELE WEEK kunnen wegnemen.... HEERLIJK!!! Er is meer tussen hemel en aarde. 'Er is iets met je rechter pols' zei ze. Ik zei 'ja, die is gebroken geweest'.... Pascal is een heel open en vriendelijk persoon. Ze is heel betrokken tijdens de healing, legt uit wat ze doet en wat ze 'gevonden' heeft achteraf. Je voelt je heel veilig bij Pascal, ze weet wat ze doet en ze straalt zoveel goedheid uit, dat je voelt dat het goed zit. Voor mij straalt Pascal licht uit, alleen al door die mooie twinkeling in haar ogen. Ik beveel Pascal van harte aan en @Pascal: ik maak gauw weer een afspraak bij je.

Miranda van den Hurk uit Eindhoven (persoonlijk)
Pascal heeft voor mij een persoonlijke reading online gedaan. Ondanks dat het online is, voelde ik de verbinding. Ze is heel rustig en geeft je een vertrouwd gevoel. Ik mocht alleen maar met ja, nee en misschien antwoorden, zodat mijn woorden haar niet konden beïnvloeden. Over de reading zelf zal ik niet zo veel zeggen, omdat dit persoonlijk voor mezelf is, maar er waren heel veel herkenningspunten.

Ik heb de reading als zeer prettig ervaren en zal Pascal aanraden als je graag in contact wilt komen met iemand die je dierbaar is.

Philo uit 's-Hertogenbosch
Pascal heeft recent een reading gedaan en was ik na afloop toch lichtelijk overdonderd.

Zoveel waarheden en mooie boodschappen van boven.
Ik zou zeggen probeer het eens uit en zie wat er voor magisch gebeurd, Philo


Odette & Barend uit Bennebroek
Wauw, de pijn zat inderdaad in mijn linkeroor :-) ik voelde het ook toen je bezig was, alsof je het eruit trok. Heel erg bedankt voor jouw warme ontvangst, we hebben genoten van de aandacht, liefde en warmte.

Deveney uit Hoorn
Een fijn gesprek & Reading gehad met Pascal! Ze nam de tijd om naar mij te luisteren, contact te leggen met mijn dierbare en een foto van mijzelf te lezen. Alles klopte wat zij vertelden en/of aanvoelde. Wat een fijn gesprek heb ik gehad! Dankjewel Pascal! Ik hoop je snel weer te spreken!😊

Mariska uit Almere-Stad
De healing werkt echt super. Merk al zoveel verschil! Het is nog niet weg, maar ik kan veel beter bewegen. Ik kan het iedereen aanraden!

Linda uit Groenlo
Prachtige diepe sessie gehad van Pascal 💚

Rosanna uit Amstelveen
Ook voor mij was het een feestje. Binnen 1 minuut zat ik als in een meditatie helemaal in diepe ontspanning. Ook al was ik er helemaal bij, het voelde als diepe ontspanning. We hadden allebei tevoren afgesproken dat we de Nu een dag later kan ik werkelijk zeggen dat mijn hoofd vandaag rustig is. De laatste weken was mijn hoofd niet rustig te krijgen. Vandaag voel ik een soort loom, relaxt gevoel in mijn hoofd wat gewoon “raar” aanvoelt. Echt blij hiermee. Professionele aanpak en liefdevol. Dank je wel." healing in stilte zouden doen. Zo voelde ik echt bepaalde warmte, maar ook een energiestroom. Na de behandeling was ik best wel hyper. Een soort adrenaline, bleef ook maar praten. Nu een dag later kan ik werkelijk zeggen dat mijn hoofd rustig is. De laatste weken was mijn hoof niet rustig te krijgen. Vandaag voel ik een soort loom, relaxt gevoel in mijn hoofd wat gewoon 'raar'aanvoelt. Echt blij hiermee. Professionele aanpak en liefdevol. Dank je wel.

Seva uit Groningen
De healing van Pascal was een ontspannen moment voor mezelf. Ze gaf van tevoren duidelijke informatie over wat er ging gebeuren en na afloop hadden wij contact. Het bleek dat zij duidelijk kon voelen (op afstand) dat mijn aura en energetisch lichaam al vrij schoon was. Dat klopte ook, omdat ik een paar dagen daarvoor ook een healing had ontvangen van iemand anders. Dit wist zij niet, dus vind ik dat best opmerkelijk. Een ander ‘probleempje’ had zij opgespoord en verder schoongemaakt. Het voelde vertrouwd, wetende dat ik in goede handen was..
Ik raad haar zeker aan!😀😇
Dankjewel lieve mooie mens Pascal 🙏🌸💛

 
Instagram
LinkedIn